UKULELEKOULUTUKSET

Musasoppi tarjoaa ukulelekoulutusta kaiken tasoisille soittajille. Kouluttajana toimii yrittäjä Salla Hirvilammi, musiikkipedagogi YAMK. Alla esimerkkejä koulutussisällöistä, mutta jokainen koulutustilaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti tilaajan toiveiden mukaan. Kaikki koulutukset voidaan järjestää joko lähi- tai etäopetuksena. Ota rohkeasti yhteyttä!

Oma Muksulele-koulutus

Muksulele-koulutuksia on järjestetty ympäri Suomea jo yli kymmenellä paikkakunnalla! Koulutuksiin on osallistunut kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia muun muassa musiikkiopistoista, päiväkodeista ja kouluista. Koulutuksessa opetellaan neljä ukulelen perussointua kirjan materiaaleja hyödyntäen. Loistava koulutus esimerkiksi päiväkotihenkilökunnalle!

Ukulele tutuksi -koulutus

Kiinnostaako ukulelen soitto, muttet tiedä mistä alkaisit? Koulutuksen aikana tutustutaan yhdessä soiton alkeisiin. Ei tarvita ennakko-osaamista, aloitetaan soittimen virittämisestä ja yhden soinnun kappaleista. Edetään rauhallista tahtia ja tutuiksi tulevat ukulelen perussoinnut ja helpot kompit.

Suomihittejä ukulelella -koulutus

Onko ukulele jo tuttu, mutta kaipaat ideoita mitä sillä soittaisi? Soitetaan suomihittejä vuosien varrelta! Saat mukaasi laulupaketin ja paljon vinkkejä ukulelen käyttöön säestyssoittimena. 

Heräsikö idea omaan koulutustilaisuuteen?

Ota yhteyttä tästä

Koulutuksen hinta määräytyy sen keston, sisällön, mahdollisen lainasoitintarpeen ja järjestämistavan (etä/lähi) mukaan.