Musasopin muskarin laulupankki

8,90 

Onko suunnitteilla kettumuskari? Tai lauluhetki metsäretken yhteydessä? Mitäs tähän teemaan sopivia lauluja löytyikään kirjahyllyn laulukirjosta?


Musasopin muskarin kattava laulupankki on avuksi kaikille lastenlauluideoita kaipaaville! Laulupankki sisältää satojen lastenlaulujen tekijätiedot sekä tiedon, mistä laulukirjasta kyseisen laulun nuotti on löydettävissä. Loistava työkalu esimerkiksi muskariopettajille, varhaiskasvattajille ja alkuopettajille musiikkihetkien suunnitteluun.

Laulupankki on excel-tiedosto, jonka sisältämää työkalua käyttäen voit helposti hakea pankista kaipaamaasi laulua teeman tai aihepiirin perusteella.* Laulut on ryhmitelty teemojen alle (mm. Metsän eläimet, Säätilat, Kulkupelit, Vuodenajat ja Liikuntalaulut) sekä aihepiireittäin (mm. Siili, Sade, Traktori ja Peikko). Teemoja laulupankista löytyy 14, laulun aiheita 81 ja yksittäisiä lauluja yli 600 riviä. Tulostettuna laulupankin laajuus on 20 sivua.

Laulupankin koostamiseen on käytetty seuraavia laulukirjoja: Olin laulukirja, Hip hoi musisoi, Vauvojen laulun aika, Vauvan vaaka, Karvakorvan laulupurkki, Lastenhuoneen laulukirja, Kultainen lastenlaulukirja, Piilometsän säveliä: Opettajan opas, Rikko tikko tei: Lauluja masusta maailman ääriin, Hei, me laulupiirretään, Lumilauluja lapsille, Nukketeatteri Sampo: Lauluja, Ammuu! Laulukirja, Lasten joululaulukirja, Laula ja näytä, Tammen kultainen laulukirja, Laulun aika, Kirkkomuskari 1, 2 ja 3, Muksulele – Ukulelen alkeita muksuille, Urpon ja Turpon lauluja, Reissutunti, Leikkitunti, Satutunti, Siinan taikaradio, Pillipiiparit musiikkimaassa, Reuhurinne: Eläinlauluja, Musakukkaro, Lasten toivotut – 100 iloista lastenlaulua ja Muskarisoppa. Laulukirjojen sisällöstä on laulupankkiin valikoitu teemoihin sopiva, varhaisiän musiikkikasvatukseen ja alkeisopetukseen soveltuva materiaali.

*Hakutyökalu toimii tietokoneen excel-ohjelmalla. Puhelimella tai tabletilla voit selata lauluja teemoittain tai aakkosjärjestyksessä.

Huom! Laulupankki ei sisällä nuottitiedostoja.

Pääset lataamaan Laulupankki-tiedoston itsellesi tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä. Linkki on voimassa 7 vrk tilauksesta.

Verkkokaupan kautta tilaukset vain Suomen sisällä, ulkomaantilaukset sähköpostitse: [email protected]